The Team

Met veel plezier werk ik sinds 2014 bij tandartsenpraktijk Lie Dental. Opgeleid tot hulpverlener in de gehandicaptenzorg zit het klaarstaan voor mensen in mijn bloed. Naast de administratieve taken haal ik het meeste plezier uit het contact met onze patiënten en probeer ik u zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben Chrisstien, geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben begonnen als tandartsassistent in 2004 bij Max, de vader van Jonathan. In 2017 ben ik me verder gaan ontwikkelen en heb ik een opleiding gedaan tot preventie-assistent.  Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ook haal ik veel plezier uit als de patiënt weer tevreden is en met een glimlach de deur uit gaat.

BIG: 29926739079
Hallo, mijn naam is Audrey Lie. In Leuven heb ik de opleiding tot mondhygiëniste gevolgd en ben in Nederland ingeschreven als geregistreerd mondhygiëniste. Ik houd mij bezig met preventie en mondverzorging om tandvleesproblemen te bestrijden en vooral te voorkomen. Dit doe ik graag samen met u, zodat u met een mooie en stralende glimlach de behandelkamer weer verlaat. Daarnaast doe ik ook allerlei cursussen om mijn kennis te verbreden en up-to-date te houden.
BIG: 29928627302
Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit, ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam). Zij werkt rustig en geduldig, en luistert goed naar de tandheelkundige wensen van de patiënt.
BIG: 69912294302
In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te ACTA (Acedemisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Mijn sterke eigenschappen zijn, dat ik gedreven ben en met veel geduld om ga met mijn patiënten. Daarom voelen angstige patiënten en kinderen bij mij op hun gemak.
BIG: 49912480202
Ik was in 2010 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te ACTA (Acedemisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) en ben in het vak met de paplepel ingerold. Ik kom namelijk uit een echte tandartsenfamilie. 24 familieleden zitten in de tandheelkunde, waarvan mijn broer orthodontist is, de meeste tandartsen, een aantal mondhygiënistes en tandtechniekers zijn.  Ik werk nu samen met mijn vader, Max Lie, en mijn vrouw, Donna Lie-Huang, in tandartsenpraktijk Lie Dental.