Voor een gezond gebit sinds 1980

Wij zijn Lie Dental

1980

In 1980 werd de praktijk opgericht door Max Lie, Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Max Lie was gedreven om mensen te helpen, en begon zijn praktijkvoering aan de Goereesestraat.
1990

In 1990 verhuisde de praktijk en opende de deuren aan de Amelandsestraat.
2001-2009

Max Lie, als trotse vader van 4 kinderen, kan terugkijken. Zijn oudste zoon was afgestudeerd als orthodontist; zijn twee dochters en jongste zoon zijn net als hun vader tandarts geworden. Allen begonnen hun ervaring in de praktijk aan de Amelandsestraat. De oudste van de vier, Ferdinand Lie, heeft zijn eigen orthodontie praktijk, genaamd OrthoLie, geopend in het verzamelgebouw. Jeannette Tan-Lie, de oudste dochter, heeft samen met haar man meerdere tandardsenpraktijken: TanDent in Haarlem, Bergschenhoek en Rotterdam-zuid. Jongste dochter Fanny Dang-Lie heeft haar eigen praktijk, Tandartsenpraktijk Leidschenhof, geopend in Den Haag.
2010

De jongste van de vier kinderen, Jonathan Lie, heeft de praktijk van zijn vader overgenomen in 2010. Naamswijziging vond plaats naar de huidige naam: Lie Dental. Samen met zijn vrouw Donna Lie-Huang beheren zij de praktijk.
2011

Door ernstige ziekte van zijn nicht, was haar praktijk aan de Pleinweg in 2011 gefuseerd met Lie Dental. De tandartspraktijk aan de Pleinweg was omgebouwd tot tandtechnisch laboratorium, waar we ons eigen kroon- en brugwerk, en gebitsprotheses vervaardigen.
2013

Verhuisd naar het huidige adres aan de Strevelsweg vanwege beperkte ruimte.
2019

Familielid Audrey Lie komt de familiepraktijk versterken als mondhygiëniste.
2021

Een uitbreiding en renovatie van de praktijk had plaatsgevonden. Een extra behandelkamer was toegevoegd. De balie, toiletruimte, poetshoek en röntgenkamer was gerenoveerd.
2022

Nieuwe praktijk in Hendrik-Ido-Ambacht, Agape tandartsen. Samen met familielid Regina heeft Lie Dental een nieuwe praktijk geopend.