Welkom bij Tandartsenpraktijk Lie Dental

Zoekt u een tandarts in regio Rotterdam Zuid? Bij ons bent u in goede handen. Wij zijn een vrijgevestigde tandartsenpraktijk en zijn gespecialiseerd in het verlenen van tandheelkundige hulp. Zo helpen we mensen dagelijks hun gebit op te knappen en het onder controle te houden. Een familie praktijk voor jong en oud. Want een goed gebit is de basis van een mooie glimlach.

 

Over Ons

Een familiepraktijk sinds 1980 met een rijke geschiedenis.

Zorg
Omdat u vindt dat uw mondgezondheid belangrijk is, verlenen wij die zorg voor u. Eventuele wensen en/of problemen brengen we in kaart. Eventuele behandelopties worden met u besproken. Periodieke controle en nazorg zijn belangrijk om uw mondgezondheid op peil te houden, en eventuele nieuwe problemen vroeg op te sporen en deze te corrigeren. Natuurlijk hebben we ook altijd een luisterend oor naar wat uw verdere wensen zijn. Samen met u, voor een gezond gebit.

Spoedgevallen
Bereikbaarheid is zeer belangrijk. Je weet maar nooit wanneer je een ongeluk krijgt of opeens acuut kiespijn hebt. Daarom zijn wij aangesloten bij de tandartsenpost010. Zij zorgen dat u altijd geholpen kan worden in acute gevallen, ook buiten onze werkuren.

Kwaliteit en service
Het hoog houden van ons kwaliteit doen we o.a. door middel van nascholing (up-to-date zijn met nieuwe ontwikkelingen), aanschaffen van de nieuwste apparatuur en het werken met materialen van hoge kwaliteit.

Hygiene
Hygiëne staat bij ons hoog in de vaandel. Wij werken met strikte richtlijnen en protocollen die ons helpen om besmetting tegen te gaan. In verband met coronamaatregelen wordt u geacht zich daaraan te houden, voor uw en onze veiligheid. Volg hierbij de instructies op van de personeel.

Wij proberen altijd ons praktijk te verbeteren op alle punten en u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u nog vragen of opmerkingen, kunt u altijd terecht bij één van onze tandartsen of assistentes.